Skov & Teknik 2018

Torsdag den 17. maj 2018 kl. 9.00 – 17.00 

Danmarks største skovbrugsfaglige maskinudstilling afholdes på Langesø Skovbrugs udstillingsarealer – Langesøvej 144, 5462 Morud.

På Skov & Teknik 2018 præsenteres hele det store udvalg af skovningsmaskiner, udkørselstraktorer, spil, skovvogne, flishuggere, brændemaskiner, træhøvle, stub- og rodfræsere samt småmaskiner, redskaber og tilbehør til traditionelt skovarbejde. En del maskiner og udstyr vil kunne ses i funktion.

Derudover er der stande med: Dæk og fælge for skov- og landbrugsmaskiner, hegnsmaskiner og udstyr til have og park. Et bredt udvalg i planter til skov, hegn og læ samt til juletræsproduktion, brændekedler, træpillefyr og solvarmeanlæg, Udstyr til skov, natur og outdoor, rådgivning mv. af eksperter for det grønne område.                                                

Danske Maskinstationer og Entreprenører og Dansk Skoventreprenør Forening vil være aktive i centrum af udstillingsområdet.

 

Praktisk information:

 

Afholdes torsdag den 17. maj 2018 kl. 9 – 17 på Langesø Skovbrugs udstillingsarealer  –  Langesøvej 144, 5462 Morud.

 

Til udstillingen er der udarbejdet et fyldigt katalog med omtale af udstillerne og de produkter og ydelser, de kan levere. Kataloget er tillige adgangsbillet til udstillingen. Pris: kr. 150 inkl. moms. Ved indgangene kan også købes spisebilletter til buffeten i Café Klosterhaven og Café Sequoialunden. Pris for spisebillet er kr. 150.

 

Studerende kan opnå rabat på adgangsbilletten, forudsat at der inden udstillingen er foretaget en samlet tilmelding fra den pågældende uddannelsesinstitution.

 

Yderligere oplysninger på tlf. 6596 4080 eller mail: kirsten@langesee.dk.