Følg os på FaceBook:
www.facebook.com/langesoegolf


Vi glæder os til at se dig på vores udfordrende golfbane, som er en naturskøn bane i et meget kuperet terræn, der rummer mange golfmæssige udfordringer og skønne naturoplevelser.

De frodige fairways falder naturligt ind i det flotte natursceneri, der er i området ved Langesø Golf Club. Dale og bakker er indarbejdet i banerne, så man får en helt unik oplevelse på denne skovbane, langt fra støjende veje og andre generende elementer.

På mange af hullerne er der pragtfulde udsigter over "Langesøskoven" og ind over Odense,- helt til den store kran i Munkebo på den anden side Odense Fjord.

Driving range - hvor der slås hen over det kunstigt etablerede vandreservoir - indspilsgreen, bunkers og putting green, indgår også i anlægget.

Ud over den såkaldte Langesø Mesterskabsbane råder vi over en ni-hullers pay & play bane, der snor sig tæt omkring skovsøen og Langesø Slot.

Klubben tager gerne mod gæster. Og vi optager nye medlemmer, som løbende sluses ind i klubben, så de også kan få oplevelsen af "Golfernes sande natur".
 
Besøg: langesoegolf.dk

 
Se mere om pasning af golfbanen