Velkommen til MTB sporene i Langesø skoven

Baggrund for at etablere sporet i skoven er at vi igennem de seneste 5-10 år har oplevet et stærkt stigende brug af Langesø skoven til MTB-kørsel, desværre også i områder, hvor det - i henhold til gældende lov - ikke er tilladt at færdes på cykel.

I stedet for at prøve at stoppe dette, har vi valgt at åbne et MTB-spor, der bl.a. går på veje som normalt ikke er tilgængelige for cyklister men som er det som de fleste MTB kørere ønsker at køre på. Sporet kan dog kun benyttes kun ved køb af licens eller dagskort.

Sporet er i alt ca. 25 km. Et ca. 11 km langt SYD spor, som er meget varieret, samt et ca. 15 km langt NORD spor, som har flere tekniske elementer, som vi vælger at kalde SORT spor. Selve sporet bliver markeret med pæle med rutehenvisninger. I forbindelse med nogle af de tekniske udfordringer er lavet såkaldte Chicken runs.

 

Da vi har god erfaring med kontakten til diverse klubber har vi i forbindelse med prisen på licenser valgt at lavet speciel ordning for klubber, idet vi ønsker at støtte klubberne og den organiserede cykling er det muligt for klubber t købe licenser til deres medlemmer for 500,00 årligt (fra JULI – JULI) – vi håber at dette også vil være lidt med til at bidrage til de fordele, der er ved at cykle i klub i stedet for at køre ”alene”

Ønsker man som privat person at købe en licens koster denne 750,00 kr. årligt (fra JULI –JULI) og købes via Godskontoret på Langesø – eller bestilles på slot@langesee.dk

 

der er også mulighed for at købe dagslicenser for 100,00 kr. disse købes som selvbetjening i Douglashuset - klubhuset på golfbanen - husk kontanter da det er selvbetjening!.

 

Der er oprettet en Facebook profil (www.facebook.com/MTB.Langesoe), som også vil blive brugt som forum omkring MTB sporet.

Vi glæder os til at se jer på sporet, så vi kan dele vores dejlige natur med jer.

Med venlig hilsen
Hans Berner
 
Rute Nord | Rute Syd 
 
Få mere information om:
MTB Licens (cykelkort)